KOCAELİ / KARTEPE - Şirinsulhiye İlkokulu

Şirinsulhiye İlkokulu

Şirinsulhiye Mahallesi İzmit Caddesi No:11 Kartepe/KOCAELİ
Vizyon
BİZ, hızla gelişen ve değişen bir dünyada eğitim kurumu olarak; • Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,milletini,bayrağını,vatanını seven,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, • Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen, güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, • Eğitim – Öğretim sürecinde teknolojiyi kullanabilmelerini sağlamak, • Okulumuzu; çevresiyle bütünleştirmek,çevre ilgisini okula çekmek, • Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güven vererek hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, • Çocuklarımıza mutlu,sağlıklı ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak.
Misyon
Milli,manevi,evrensel değerlerin farkında olup,yurt ve dünya genelindeki değişimi fark eden;ülke,millet ve yaşadığı çevrenin değerleriyle barışık;güven duygusu gelişmiş,sevgi ve saygıda istenilen seviyeyi yakalamış nesillerin yetişeceği bir okul olabilmek.
Başarılar
BEYAZ BAYRAK SERTİFİKASI BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI KUSURSUZ YUVAM SERTİFİKASI OKULUM TEMİZ BELGESİ
09.00-14:25
DOĞAL GAZ